WGIHW 2022 je iza nas…

Povodom ovog posebnog dana za naše djevojčice i djevojke koje se bave hokejom na ledu, 9.10.2022 obilježili smo
Svjetski dan hokeja na ledu za žene. Na SC Kuna (Zagreb) s početkom u 14 sati, odradila sam trening na ledu uz upoznavanje, druženje i igru naših najmlađih igračica.
10 igračica došlo je iz zagrebačkih klubova a među njima, imali smo i novih zainteresiranih djevojaka za ovaj atraktivni, dinamičan i nimalo lagan sport.
 
” Bilo je lijepo vidjeti djevojčice iz različitih zagrebačkih klubova, uzrasta 2011 – 2017 kako se zajedno druže na ledu. Iako malen broj, sada možemo vidjeti sliku zagrebačke situacije što se tiče najmlađeg uzrasta i koliko trebamo raditi na njegovom razvoju.
U Karlovcu i Sisku imamo veliki porast djevojčica i djevojaka svakodnevno, a u kontaktu sam i sa HK Bura iz Zadra koji su nam se pohvalili da i njihov broj djevojčica raste. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama razvijati ženski hokej uz ovaj događaj koji planiramo proširiti i na druge gradove i uključiti što veći broj djevojaka.”
Trenerica Medarda Pack

Sa željom i idejom za rast, osigurano im je i jednom tjedno zajednički trening, subotom u 17sati na koji su pozvane djevojke i djevojčice iz drugih gradova a ne samo iz Zagreba.
Djevojčice će i dalje ostajati u svojim matičnim klubovima gdje imaju priliku trenirati i igrati, no s ciljem da jednoga dana zaigraju sa ženskim timom, stranu ligu, PH ili SP ovo će im biti sjajna prilika da zajedno rastu i napreduju.

Povezane novosti

Povijest hokeja u Hrvatskoj

Povodom devedesete ( 90. ) obljetnice prve javne utakmice hokeja na ledu odigrane u gradu Karlovcu 11. veljače 1934. objavljujemo prigodan članak autora Mate Mihanovića. Toga dana,

PROČITAJ VIŠE

Obrazac ispričnica

U slučaju potrebe pravdanja učenikovog izostanka s nastave/predavanja molimo preuzmite obrazac koji potom ispunjen proslijedite na mail adresu hshl@hshl.hr  Molimo da obrazac sadrži sve tražene

PROČITAJ VIŠE

Potvrde o registraciji

Dana 12. kolovoza 2023. godine stupio je na snagu Pravilnik o načinu pohađanja i završetka obrazovanja sportaša („Narodne novine“, broj: 91/23) https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2023_08_91_1407.html . Člankom 3. stavkom

PROČITAJ VIŠE
Scroll to Top