U sezoni 2019./2020. Hrvatski savez hokeja na ledu u suradnji s Hokejskom zvezom Slovenije, najavljuje međunarodne turnire u kategoriji U12 koji će se održati u studenom 2019. g. (kvalifikacije) te u veljači (polufinale) i ožujku/travnju (finale) 2020. godine.

Na turnirima će nastupiti:

·         6 klubova iz Slovenije (HKMK Bled, HK Slavija Junior, HD Hidria Jesenice, HK SŽ Olimpija, HDK Maribor, HK Triglav)

·         4 kluba iz Hrvatske (KHL Mladost, KHL Medveščak mladi, KHL Sisak, KHL Zagreb)

·         4 kluba iz Srbije (SKHL Crvena Zvezda, HK NS Stars, HK Partizan, HK Marbo)

·         1 klub iz Bosne i Hercegovine (HK Vukovi Sarajevo)

·         1 klub iz Bugarske (HK NSA)

U Zagrebu će 9. i 10. studenog na Klizalištu Velesajam nastupiti KHL Zagreb, HKMK Bled, HK Slavija Junior, HDK Maribor, HK NSA, SKHK Crvena Zvezda, HK Partizan i HK Triglav dok će u istom terminu u Ledenoj dvorani Zibel u Sisku zaigrati KHL Sisak, KHL Mladost, HK SŽ Olimpija, HK NS Stars, HK Marbo, HD Hidria Jesenice, HK Vukovi Sarajevo i KHL Medveščak mladi.

Turniri koji će biti organizirani u Zagrebu i Sisku su dio projekta Hockey Partnership for Progress (HPP). Predstavnici projekta će za vrijeme turnira provesti anketu među igračima i roditeljima te prezentirati Erasmus + HPP projekt. Za više informacija o projektu posjetite službenu stranicu www.hp4p.eu.

Detaljnije informacije o turnirima: