Zagreb, 13. 1. 2021. – Nakon pomoći zagrebačkih hokejaša stradalima u potresu na području Sisačko-moslavačke županije, a potom i humanitarnih utakmica u organizaciji HSHL-a za prikupljanje novčanih donacija, podrška iz hokejaške obitelji se nastavlja. Skupština Hrvatskog saveza hokeja na ledu je 13. siječnja 2021. godine, u znak potpore, izglasala privremeno preseljenje sjedišta Saveza u Sisak. U tome je Savez dobio i podršku Hrvatskog olimpijskog odbora. Privremena adresa sjedišta Saveza u Sisku je Trg grada Heidenheima 1.

Simboličnim preseljenjem sjedišta, Hrvatski savez hokeja na ledu ističe solidarnost i pruža podršku sisačkim sportskim prijateljima kao i svima stradalima u katastrofalnom potresu.

Uz to, Izvršni odbor HSHL-a donio je odluku novčane pomoći u iznosu od 50 tisuća kuna Gradu Sisku za ŠRC Sisak u svrhu uklanjanja oštećenja na sportskim objektima nastalih potresom, prvenstveno vezanih uz hokej. Ledena dvorana Zibel u Sisku nakon katastrofalnog potresa ostala je netaknuta, bez oštećenja te će popuštanjem mjera treninzi i utakmice nastaviti.