Nakon prve humanitarne utakmice juniora KHL Zagreba i KHL Medveščaka mladi, u nedjelju, 3. siječnja na redu je juniorska utakmica KHL Mladosti i KHL Zagreba u 13:45 sati, a osim na našem YouTube kanalu utakmicu će prenositi i Prigorska TV.

Cilj humanitarnih utakmica je prikupljanje novca za potresom pogođeno područje Banovine tijekom kojih je na ekranu istaknut broj računa za uplatu. Izvršni odbor Saveza odlučio je prikupljena novčana sredstva donirati Fondu 5.5 koji će novac prosljeđivati osobama stradalim u potresu na području Sisačko-moslavačke županije.

Nakon podrške koju je Fond 5.5 pružio 80-ak kućanstava stradalih u potresu 22. ožujka 2020. u Zagrebu, uslijed novih potresa u okolici Petrinje, Fond 5.5 (www.zagrebpotres.com & www.solidarna.hr) je ponovno aktiviran. Cilj je brzo odgovoriti na potrebe sugrađana koji su pretrpjeli snažnu materijalnu i osobnu štetu iz svih gradova, sela i mjesta Sisačko-moslavačke županije.

U želji da pomognemo što većem broju ljudi i da proširimo našu akciju, odlučili smo se priključiti Fondu 5.5 koji djeluje transparentno i ima precizno razrađenu sistematizaciju dodjele novca. Obogaćeni ovom suradnjom nastavljamo dalje s humanitarnim utakmicama. Pratite nas!

Hrvatski savez hokeja na ledu još jednom zahvaljuje svima koji će se na bilo koji način uključiti u akciju pomoći ljudima s područja Banovine koji su pretrpjeli snažan potres.

Do sada je na račun Saveza prikupljeno 1900 kuna.

Bankovni račun na koji se može uplatiti pomoć:
HR2525000091101384849 (Addiko Bank)
Hrvatski savez hokeja na ledu, Trg Krešimira Ćosića 11, 10 000 Zagreb